Prelucrare marmura Slatina

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Olt

Astfel puteti gasi simplu si rapid diferite modele de mozaic, marmura, granit, decoratiuni, monumente funerare, onix, calcar, travertin, lastre, piatra pavaj. Marmur Art este unul dintre cei mai importanti distribuitori de marmura, granit, glafuri si scari din marmura, cruci din marmura, pardoseli din piatra naturala.
Pe scurt: Prelucrare marmura Slatina 23 Mai 2013

Marmur Art reprezinta cea mai buna alegere atunci cand vreti ca distinctia personalitatii dumneavoastra sa se contopeasca la nivel de arta in obiectele care va inconjoara acasa. Daca doriti sa puneti bazele sediului viitoarei afaceri, Marmur Art este solutia perfecta ajutandu-va sa transmiteti prin construirea acestuia profesionalismul si atitudinea dumneavoastra de inalta tinuta.

Despre Marmur Art – distribuitor marmura si piatra naturala

Marmur Art este o firma producatoare de marmura care a fost infiintata in anul 1994, iar care la ora actuala este dotata cu tehnologie moderna si dispune de personal calificat in acest domeniu, ceea ce ii confera posibilitatea de a realiza produse competitive din marmura si granit pe piata interna si externa.

In cadrul societatii functioneaza o sectie artistica ce produce modele de mozaic anticat, artistic, comercial dar si alte decoratiuni interioare. Marmur Art detine o tehnologie moderna de prelucrare a pietrei naturale, de origine italiana, avand o capacitate mare de productie.

Apelati cu incredere la serviciile noastre profesionale de prelucrare si vanzare a marmurei, granitului si a altor roci naturale. Marmur Art va garanteaza seriozitate si produse de inalta calitate.


Contact Marmur Art SRL
Strada Crisan, numarul 31A, Slatina, Olt, Romania
Telefon: 0249 438 070; 0742 088 833
Email: marmur_g@yahoo.com; marmur@marmurart.ro

mycloset.ro