Usi de interior ieftine Slatina

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Olt

Noi credem ca rafinamentul si eleganta usilor noastre pot transforma o casa normala intr-una extraordinara. Usa reprezinta o componenta deosebita din interiorul fiecarei case de aceea producem usi de o calitate foarte buna la un excelent raport calitate pret, lucru care ne-a impus pe piata de profil.
Pe scurt: Usi de interior ieftine Slatina 23 Mai 2013

Usile noastre confectionate din MDF sunt rezistente la lovituri, zgarieturi, pete fapt care asigura nedegradarea acestora in timp.

Gama extinsa de culori si modele satisface cele mai pretentioase cerinte ale utilizatorului.

De asemenea produsele noastre acopera diverse dimensiuni adaptate cerintelor impuse de spatiul si cromatica ambientala a caminului dumneavoastra.

Indiferent daca ai decis sa-ti renovezi casa sau sa realizezi modificari de design interior, alegerea unor usi interioare poate fi fundamentala in acest proces.

Alegerea unei usi bune nu este intotdeauna o sarcina usoara daca luam in considerare dimensiunile si felul materialelor, la acestea daca mai adaugam si optiunile de culori disponibile vom observa ca posibilitatile sunt aproape nelimitate.

Usa unei case este atat un adaos functional cat si estetic asigurand intimitate dar si siguranta. Chiar daca majoritatea persoanelor nu se opresc sa se gandeasca asupra usilor, sa ne imaginam pentru moment cum ar arata lumea fara usi.


PRODECOR CENTRUL LOGISTIC SLATINA
Strada Constructorului, Nr. 3
Phone/Fax: 0249/43.71.08
Mobile: 0752.274.214

PRODECOR SHOWROOM SLATINA
Strada Cireasov, Nr. 38
Phone: 0758.046.879
mycloset.ro
mycloset.ro